Crea Coaching
Grip op je leven begint hier!
 
 
 

Vingerreflexologie


Ben je ziek, angstig, heb je pijn, stress, een burn-out, weten de artsen niet meer wat ze met je aan moeten, loop je steeds tegen dezelfde obstakels aan, kortom ben je op wat voor manier dan ook uit balans? Kijk dan snel verder want ik ben ervan overtuigd dat we er samen voor kunnen zorgen dat de klachten verminderen of zelfs geheel verdwijnen.


Het maakt niet uit of je lichamelijke of psychische klachten hebt of steeds tegen hetzelfde probleem aanloopt. We gaan op zoek naar de echte oorzaak van je huidige problemen. Je wordt namelijk continu geconfronteerd met triggers uit het verleden die je nu belemmeren en zelfs klachten kunnen veroorzaken. Daarnaast zullen er ook vastgeroeste overtuigingen zijn waar je “last” van hebt zonder dat je je daarvan bewust bent.


Met vingerreflexologie kunnen we pijn en andere klachten snel en blijvend verhelpen. Ik hoef alleen je hand(en) maar vast te houden...

Met behulp van je vingers zoeken we dan naar de oorzaak van de klacht(en) 

Door die aan te pakken, kan de klacht niet alleen opgelost worden, maar blijft hij ook weg!


Ben je nieuwsgierig en wil je graag wat meer weten? Neem snel contact met me op.

Kijk ook even op de officiële website van mijn opleidingscoach, collega en zus Heidi www.vingerrefexologie.nl, hier kun je nog meer info vinden en eventueel een e-book aanvragen.


 
E-mailen
Bellen
Map
Info