Crea Coaching
Grip op je leven begint hier!
 
 
 

Over mij

Hallo en leuk dat je even rondkijkt.

Mijn naam is Anoushka Middelburg en ik woon in Maasdijk (Z-H) 
Ik ben Creatief(kinder)Coach en Vingerreflexoloog en doe mijn werk op twee manieren.

Ik heb zelf meegemaakt, nu al jaren geleden, dat ik even totaal geen grip op mijn dagelijks leven had en er vreselijk depressief van werd.

Dankzij een therapeut die 'buiten de lijntjes' keek, oftewel, die mij eerst leerde kennen, ben ik tijdens crea sessies achter mijn problemen en valkuilen gekomen, Door wat te doen i.p.v. in een stoel mijn gedachten proberen te uiten Van daaruit konden we aan het werk en voel ik me sterker dan ooit!
Dat heeft mij ertoe gezet om een andere aanpak te gebruiken tijdens coaching sessies in mijn praktijk.

Als ik een diep gesprek met iemand voer, ben ik dus het liefst bezig en zet ik muziek aan die ik op dat moment nodig heb, of juist niets om in stilte te zijn.

Heerlijk! Wat een fijne sfeer en wat kan je makkelijk tot een kern doordringen als er wat afleiding is, waar je zelf voor mag kiezen.

Ik kwam dus sterk en zelfbewuster uit mijn depressie, maar bleef tobben met fibromyalgie... 

Bij 'toeval' viel er een vrijwilliger uit bij een examen Vingerreflexologie, bij mijn zus die de opleiding al jaren in de Benelux geeft, of ik mijn handen wilde komen brengen....

Na 1 enkele sessie, was ik voor 85% verlost van mijn pijn. Ongelofelijk maar waar!!!

Nou, mijn aandacht had ze en zo is het gekomen dat ik zelf de opleiding ben gaan doen, om heel veel mensen te kunnen helpen!
Werkwijze Crea coaching en Vingerreflexologie


  Crea sessie

Heerlijk ontspannen een Mandala tekening maken en elkaar op ontspannen manier leren kennen? Dat is mijn doel.
Samen onderzoeken we dan waar jij je lekker bij voelt. Of dat nu wandelen (met of zonder mijn hondje Buddah), voetballen, tennissen, schilderen, dansen of wat dan ook is. Mijn doel is om jou te laten ontspannen zodat we je hulpvraag vanuit een relaxte sfeer kunnen onderzoeken. 

Als we jouw kern hebben gevonden, ga ik je helpen en begeleiden om het beste uit jezelf te halen en je net zo sterk te gaan voelen als ik. 

Vingerreflex sessie(s)

Geef mij je handen en na een kleine analyse, gaan we op zoek naar de kern van je hulpvraag. Uiteraard gaan we dan een oplossing zoeken zodat je met verminderde, of klachtenvrij verder kan zonder belemmeringen (geestelijk of lichamelijk)

Ik gun het jou, gun jij het jezelf??

Neem snel contact met me op, dan kunnen we een afspraak inplannen en gaan we op zoek naar een manier om jouw hulpvraag te behandelen.
Alles wat we onderweg tegenkomen nemen we gelijk mee.

 

 

  

 


 

 

 

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info